BIG może wrzuciłbyś skana albo fotki z tego artykułu?
Wybór warsztatu Warszawa i okolice
Zwiń
X
-
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Na zaporze jest już ruch wahadłowy więc można spokojnie jechać długo się nie czeka.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
loru, to tam były jakieś napisy albo znaki?? Może już pod koniec remontu bo jak jechałem jakoś 3 dni po zamknięciu tamy to znak informujący był oczywiście ale 10 metrów przed wjazdem. Nie ma to jak super organizacja.PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Dzięki chłopaki za dobre słowo
kolega pisał ale na gg a to rzadko odpalam
Frag, jeśli piszesz to pisz PW wtedy odpowiedź dostaniesz najszybciejNFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
szafa
Arek, Cześć widzę że jesteśmy sąsiadami jak tak patrze na tą twoją furę na tle Centrum Kultury. Powiedz gdzie robiłeś podświetlenie i czy masz całe wnętrze tak zrobione czy tylko szafę. Jak droga to inwestycja, to jedna sprawa, druga twój tłumik to całość czy tylko końcówkę założyłeś.
Komentarz
-
-
Janusz82 ja do swojej Octavii 1 kupilem cały rozrząd(pompa wody,pasek,napinacz) w Inter Cars ,http://www.intercars.com.pl/?id=45&typ=FIL - ceny maja hurtowe, ja kupiłem w sklepie na miejscu a nie przez internet, pozdroASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
-
380zł czesci+ 220 wymiana,(warsztat na Ursynowie), myśle że chyba w normie,ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
Komentarz